Nacházíte se v kategorii: Sex a vztahy

ŽIWOT NENÍ FÉR

         NarOdí se někdO kOhO celý žiwOt dOprOwází jen štěstí..Pak se,ale taky musí narOdit někdO,kdO si musí wšechnu smůlu za tOhO šťastnéhO odpykat..NikdO z nás nebude w žiwOtě tak úplně šťastný..

Wždycky nám bude něcO chybět..Ne wždy se nám bude dařit..Wždy s námi bude ten pOcit,že je něcO špatně..Ale nikdy nám nebude tak špatně,aby nemOhlO být hůř..

W žiwOtě stačí udělat jediný špatný krOk,,Stačí jediné špatné rOzhOdnutí a teprwe tehdy bude wšechnO špatně! Ale ani tehdy se nesmíme nechat wOdradit!! Nesmíme se vzdát..Musíme bOjOwat..Musíme chtít! Musíme si wěřit..NěkdO přežije temnOu nOc beze strachu sám->Jiný pOtřebuje usnOut w bezpečí svéhO přítele..A já jsem jedna z těch,která chce usínat s pOcitem,že mě má někdO rád!!A že někOmu na mě záleží..

..A pO temné nOci dO nOwéhO jasnéhO dne se prObudit s jistOtOu,že ten někO na mě myslí..A že se mu wO mě mOžná i zdálO,ale na druhOu stranu,nechci nikOmu ublížit..Jen chci být šťastná!!

Chci mít kOlem sebe swé přátelé,smát se s nimi..PrOžíwat s nimi krásné chwíle,ale je tu ještě jedna má TOUHA..PŘÁNÍ..SEN..A tO jsi TY!!ZlatíčkO mOje..I když si tOhle asi nikdy nepřečteš..Mé srdíčkO tO tak cítí..A prOtO ti chci tOhle wšechnO říct..Ale nemůžu ..Mám k dispozici jen jednOduchý pOčítač a spOustu písmenek na klávesnici...A svOu HLAWU a SRDCE! ..Víš...ŽiwOt je hra bez prawidel..A tak newííím..Zda tO,že jsem tě pOznala,byla pOuhá náhOda nebo nevědOmky promyšlený tah..NEWÍM..Ale nemůžu dělat nic wíc..Než pOslOuchat swé srdce a to mi šeptá-->Že ty jsi ta bílá tečka,která w mém tmawém žiwOtě záží..

Třeba,že lesklá slzička stéká po mé twáři..Mám teď na jazyku ještě dwě slOwa..Dost wýznamná na tO,abych tě s nimi pOtěšila..A dOst wýznamná na tO,abych ti snimi pOzději mOhla ublížit..A prOtO si je ještě nechám prO sebe..Možná je pOzději uslyšíš..A prOtOže méně někdy znamená wíce..Zatím se budeš muset spOkOjit se slOvy třemi....MÁM TĚ RÁDA!!-> Zlatí..Je tO náš příběh..Zatím s neznámým kOncem

Napsal uživatel: EwuliiinQa

Jak se ti líbil tento článek?

Hodnotit článek mohou pouze přihlášení uživatelé.
Hodnotilo 1 uživatelů, průměrné hodnocení: 4
přidat nový příspěvek

Diskuze k článku

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.
she_devil, 22. 03. 2009, 18:38:090wow :)pěkné pěkné :) přeju ať je ten konec šťastný :)