Nacházíte se v kategorii: Móda a Styl
Křečové žíly

Moderní metody omlazování

Není snad nic horšího pro psychiku mladé ženy, než když se na ní začnou projevovat první příznaky stárnutí.  Souboj s pubertální pletí se dá vyřešit vhodnou kosmetikou doporučenou odborníky a není třeba hned panikařit a objednávat se na plastickou chirurgii. I s vlasy po copánkové úpravě či po razantním zásahu, kterým jsou například dredy, si snadno poradíte zastříhnutím a vhodným šampónem. 

 

S vnitřní krásou se ale můžete jít zahrabat, když nastane chvíle, kdy si musíte vybírat oblečení podle toho, aby nám náhodou nevykoukly křečové žíly. Depresivní náladu neodvrátí ani šperky Swarovski neodvrátí. Křečovým žilám, pokud tedy nejsou geneticky vrozené se dá předejít či zmírnit je -  pohybem. Možností tělesného vyžití a potýrání jemné dívčí muskulatury nabízejí fitness centra přehršel. Jsme-li romantického založení můžeme se oddávat jízdě na koni či tanci. Vlčice samotářky mají k dispozici také mnoho zajímavých variant domácího omlazovacího pohybu od jogy až po pilates.

Důležité je jen jedno. Jakmile se objeví první viditelné příznaky stárnutí, není třeba panikařit, ale naopak se v klidu poradit a poučit se o tom, co se to vlastně děje. Například krásu vašich vlasů může podpořit Keratin  (prodlužování vlasů). Pomocí internetu můžete veškeré informace zjistit naprosto anonymně a navíc v pohodlí domova. Nikomu se nemusíte svěřovat a třeba na wiki si najít, co znamenají hemeroidy.

Stárnutí je přirozený proces, kterému nelze zabránit. Kromě negativních projevů se sebou často přináší i rozvahu a jistou dávku životní moudrosti. Nyní si moudrost můžete s pomocí moderních metod omlazování užít vždy svěží.

 

Napsal uživatel: admin

Jak se ti líbil tento článek?

Hodnotit článek mohou pouze přihlášení uživatelé.
Hodnotilo 0 uživatelů, průměrné hodnocení: nehodnoceno.
přidat nový příspěvek

Diskuze k článku

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.