Nacházíte se v kategorii: Móda ulice
admin

Školní batoh jako cool doplněk

Nebudeme si nic nalhávat, většina náctiletých si velmi potrpí na módu. Minulá a předminulá generace měla mnohem méně problémů. Do školy se chodila učit, pobavit se s kamarády, případně se prospat. Pro stále více dnešních studentů je vyučování synonymem módní přehlídky. Dívky, ale i kluci, tráví spoustu času výběrem oblečení, česáním a dalšími nezbytnými činnostmi. Ve škole to často opravdu vypadá, jako na módním molu. K vidění jsou extravagantní účesy, značkové oblečení všeho druhu, luxusní mobilní telefony, tablety a podobně. Na „teen“ se však nejde zlobit, v podstatě za to nemohou. Jejich touha vypadat dobře je výsledkem intenzivní masáže velkých módních společností.

Ačkoliv si stále více žáků potrpí na značkové oblečení a stylové doplňky, stále více se zapomíná na školní tašky. Mnozí studenti je do školy vůbec nenosí. Učebnice buď nemají, nebo si je nechávají ve škole. Je to škoda, neboť i mezi školními batohy se najde spoustu velmi povedených kousků, které se mohou stát atraktivním doplňkem. Školní batohy jsou navíc velmi praktické, nebudete se muset omezovat na kapsy u kalhot, mikiny či bundy. Pokud již batoh máte, ale vypadá, jakoby to s vámi táhl už od první třídy, nastal čas na výměnu. Dopřejte své staré tašce klidný odpočinek a vydejte se pro nový.

 

Připadá vám nakupování jako „opruz“ a navíc máte pocit, že v obchodech nic pořádného nemají? Podívejte se na internet a nakupujte z pohodlí domova. Internetový obchod sevt.cz nabízí široký výběr moderních batohů pro základní i střední školy, stejně jako další školní potřeby, které určitě upotřebíte. Vyberte si batoh, který bude neúnavně přepravovat všechny nezbytné věci, které ve škole potřebujete a zároveň vám bude ladit ke zbytku garderóby. Samozřejmostí je vysoká kvalita a ergonomický design, díky kterému nebudou trpět vaše záda.

Napsal uživatel: admin

Jak se ti líbil tento článek?

Hodnotit článek mohou pouze přihlášení uživatelé.
Hodnotilo 0 uživatelů, průměrné hodnocení: nehodnoceno.
přidat nový příspěvek

Diskuze k článku

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.