Nacházíte se v kategorii: Další zajímavé články
admin

Komiksy pro fanoušky Matta Groeninga, autora Simpsonových a Futuramy

Většina mladých lidí čtení knížek poněkud zanedbává a raději než u pěkné knížky, tráví čas u počítače. Facebook a internet celkově je přeci mnohem záživnější, než stovky stran trilogie Vojna a mír, případně příhody F.L. Věka. Nenechte se však zmást, kvalitní tituly se najdou i pro odpůrce klasického čtení. Pokud máte rádi seriál Simpsonovi (každý ho má rád!) a jsou vám blízké nejen příhody „ze života“, ale také skvělé artworky fenomenálního autora žluťásků Matta Groeninga, určitě se vám bude líbit i jeho další počin s názvem Futurama. Nejedná se o žhavou novinku, Futurama spatřila světlo světa již před několika lety, ale nyní máte možnost zažívat intergalaktické příhody v rámci komiksů.

Comics je velmi specifická forma literatury, která si po celém světě získala desítky milionů fanoušků. Možná, že i vy máte ve své přihrádce celou řadu dílů o neohroženém Spider Manovi, samurajském zajíci jménem Usagi Yojimbo od geniálního Stana Sakaie a mnoho dalších kvalitních komiksů. V tom případě by vám však v knihovničce neměly chybět ani nejnovější díly tištěné Futuramy. Poku opravdu netušíte, o čem je řek, pak vězte, že se budete skvěle bavit.

 

Ústřední postavou je poněkud líný smolař Fry, který se shodou nešťastných náhod octnul v daleké budoucnosti. Ve společnosti svého přestárlého praprapra...pravnuka, zlého robota Bendera, krásné, leč jednooké kyklopky Leily a dalších přítel, zde prožívá jedno dobrodružství za druhým. Stejně jako v animáči, se budete během čtení královsky bavit a to zejména nad hláškami Bendera. Podobnost s Homerem Simpsonem rozhodně není náhodná. Začtěte se do futuristických patálií, kde se to jen hemží kyborgy, roboty, cizáky a hordou dalších sympatických stvoření. Nakonec sami uznáte, že čtení není až tak zlé, jak jste původně předpokládali. Comics Futurama a celou řadu dalších najdete v internetovém knihkupectví eruditus.cz.

Napsal uživatel: admin

Jak se ti líbil tento článek?

Hodnotit článek mohou pouze přihlášení uživatelé.
Hodnotilo 0 uživatelů, průměrné hodnocení: nehodnoceno.
přidat nový příspěvek

Diskuze k článku

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.