Nacházíte se v kategorii: Další zajímavé články

Krásná vrata do vaší nové garáže

Přestěhovali jste se do nového bydlení, po kterém jste tak dlouho toužili a pustili jste se do rekonstrukce a všelijakých renovací? Vaší pozornosti by rozhodně neměla uniknout ani garáž. Tato část bydlení je často poněkud zanedbávána, což je škoda. I garáž může vypadat k světu a garážová vrata mohou být krásným architektonickým prvkem, který celý bydlení oživí. Nelíbily by se vám vrata, která se dají otevírat na dálkové ovládání? Moderní garážová vrata s sebou přináší celou řadu výhod, pojďme se spolu podívat, proč byste si je měli pořídit.

Máte-li nový automobil, určitě nebudete chtít parkovat v polorozpadlé garáži, která vypadá, že v parkoval i váš pradědeček. Bude stačit, když v trochu poklidíte, vymalujete a objednáte si nová garážová vrata. Představte si, že přijedete domů a nebudete muset vystupovat z vozu. Jednoduše zmáčknete tlačítko na dálkovém ovládání a vrata se samy otevřou. Dálkové ovládání je praktické zejména v zimě či za deštivého počasí. žádné promáčené kalhoty a špinavá bunda, budete si otevírat garáž, jak to naši západní sousedi dělávají celá léta.

 

První pozitivum moderních garážových vrat je tedy jasné – praktické otevírání, které nám ušetří spoustu času. Můžete si vybrat mezi několika typy vrat, která se liší právě otevíráním. Nejčastěji se setkáváme s garážovými vraty sekčními, rolovacími a posuvnými. Každé se hodí na jiný typ garáže, při čemž do větších garáží nejlépe pasují posuvná vrata a do menších rolovací či sekční.

 

Máte-li rádi stylový design, máte jedinečnou možnost seberealizace. Garážová vrata se vyrábá v několika barevných variantách, pří čemž na přání je lze vyrobit v jakémkoliv odstínu barevné palety RAL. Populární jsou i různé barevné dekory, které imitují dřevo. Zároveň si můžete vybrat mezi několika druhy panelů, ze kterých se vrata skládají a výsledkem může výt několik set unikátních kombinací. Můžete tedy mít vrata, která nemá žádný soused.

 

Díky garážovým vratům v konečném součtu ušetříte. Z garáže uniká mnohem více tepla, než z jiných částí objektu a garážová vrata jsou koncipována tak, aby sloužila jako účinná tepelně izolační bariéra. Vrata jsou navržena tak, aby v nich nevznikal tepelný most a nedocházelo k promrzání jednotlivých částí. V létě naopak zachovají v místnosti příjemný chládek. Aby toho nebylo málo, velmi výrazně utlumí zvuky zvenčí a vy se tak budete v garáži cítit mnohem útulněji.

Napsal uživatel: admin

Jak se ti líbil tento článek?

Hodnotit článek mohou pouze přihlášení uživatelé.
Hodnotilo 0 uživatelů, průměrné hodnocení: nehodnoceno.
přidat nový příspěvek

Diskuze k článku

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.