Nacházíte se v kategorii: Móda a Styl
Volkswagen up!

Zapojte se do soutěže o auto

Vyhrajte nový Volkswagen up a spoustu dalších cen při hledání tohoto vozu na slepých mapách, na kterých byl tento vůz vyfocen po celé České republice. Zapojte se a vyhrajte nejen super ceny a auto, ale také získávejte body za návštěvy v prodejnách Volkswagen a jiné aktivity, které vás mohou posunout k zasloužené výhře.

Czech it up!“ Soutěž, do které se můžete zapojit všichni do jednoho. Již od pátku 14.9 2012 do soboty 13. 10. 2012 probíhá na profilu Facebooku Volkswagen Česká republika, v hlavní roli s výhrou v podobě malého vozu Volkswagen up. Druhý v pořadí vítězů získá tento up na celý měsíc pro své potřeby zdarma.  Třetí místo je odměněno také zapůjčení vozu, ale pouze na dva týdny. Soutěžící, kteří  se umístí na místech od 4. – 30. Získají dárky z nabídky Volkswagen Lifestyle.

    O co v této hře běží? Stačí, když splníte jednoduchý úkol. Musíte uhádnout, kde je každý den tento vůz v České republice vyfocen. Všichni hráči mají k dispozici denně 30 tipů a vůz získá hráč s největším počtem získaných bodů. Pozor! Body smíte získat i za vyplnění jednotlivých dotazníků a také za návštěvu u prodejce Volkswagen. Vložit po tom smíte speciální kódy, které jsou umístěny u daných prodejců ve vybraných vozech Volkswagen.  A to všechno za pouhé nejpřesnější určení místa, kde mohl být tento zbrusu nový vůz vyfocen.

    Neváhejte a zapojte se. Soutěž o auto je skvělou motivací pro nás všechny, staňte se vlastníkem nového typu vozů Volkswagen a užívejte si jedinečnost této značky. Mrkněte se na Facebook a rovnou začněte sbírat potřebné body k tomu, abyste vyhráli. Třeba se zrovna i na vás usměje štěstí a budete moci řídit nový vůz za několik tipů. Nikdy nevíte!

Vyhraj auto i ty! Mrkni se na profil:
http://www.facebook.com/VolkswagenCR

Napsal uživatel: admin

Jak se ti líbil tento článek?

Hodnotit článek mohou pouze přihlášení uživatelé.
Hodnotilo 0 uživatelů, průměrné hodnocení: nehodnoceno.
přidat nový příspěvek

Diskuze k článku

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.