Nacházíte se v kategorii: Móda a Styl

Do školy už jen pěknej batoh

Nebaví vás koukat stále na tu hrůzu, kterou máte už od prvního stupně základní školy? Nebo cítíte, že na střední potřebujete něco, s čím budete in? Mně se kvůli mé vytahané, ušpiněné a roztrhané brašně smáli spolužačky tak dlouho, že jsem to už musel vážně začít řešit.

Přiznám se, že jsem tohle nikdy moc neřešil. Obvykle jdu koupit náhradu za prošlapaný boty a nebo si potřebuju nějaký koupit na zimu. Nebo případně nový triko, mikinu či bundu. Ale batoh... ten házím za hlavu, jakmile přijdu ze školy. Ovšem ten posměch byl už k nevydržení, tak jsem se rozhodl, že jim vytřu zrak. Kouknul jsem na zajímavé batohy na internetu. Hlavně jsem hledal batohy na notebook, protože už nemusíme do školy tahat tolik učebnic a sešitů jako dřív, když si můžeme zapisovat do noťase. Musím říct, že nabídka batohů je fakticky mega veliká. Ještěže mi poradila kámoška, která má vkus. Vybral jsem takový, aby holkám padala brada. Abych se přiznal, už jsem třeba nakupoval cyklobatohy na kolo, tam mi poradili v krámě a navíc se v tom docela orientuju. Ale tady jsem vážně tápal.

Musím ale uznat, že se nakonec vše zadařilo a den po tom, co batoh dom dorazil, jsem ve škole přímo zářil. Samozřejmě do doby, než jsem batoh malinko zašpinil, ale velikou výhodou je, že se ho nemusím bát hodit do pračky jako ten potrhaný starý. Z něj by nic nezbylo, tenhle nový zas září. I když holky na můj bágl zbytečně nezírají, vidím jim na očích, že jsem pro ně přestal být ten otrhánek jako dřív. Sám se divím, co nový batoh může udělat.

Napsal uživatel: admin

Jak se ti líbil tento článek?

Hodnotit článek mohou pouze přihlášení uživatelé.
Hodnotilo 0 uživatelů, průměrné hodnocení: nehodnoceno.
přidat nový příspěvek

Diskuze k článku

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.