Nacházíte se v kategorii: Další zajímavé články

Tématické dětské tábory pro mamánky i odvážné kluky, pro děvčátka i velké slečny

To, co dělá dětský tábor táborem, je především pestrost zážitků, které si budete pamatovat možná celý život. Už si určitě nevzpomenete, jaké všechny jste dostali v páté třídě na pololetí známky, ovšem některé vzpomínky z letního tábora toho roku už z hlavy nikdy nedostanete. A tak se není čemu divit, že si chcete vybrat nějaký pořádný letní tábor, který si neskutečně užijete. Tématické tábory jsou pro to jako dělané.

V průběhu tématických letních táborů můžete zažít adrenalin v podobě airsoftu, paintballu, zažít adventure week či dokonce tábor pro ostřílené slečny, protože holky to chtěj taky. Ovšem vybrat si můžete i čistě pánskou jízdu. Opakem k takovým adrenalinovým táborům jsou například čistě dívčí tábory u moře nebo pro ty mladší je tu dívčí umělecký tábor v jižních Čechách. A jestli jste ještě ve věku, kdy vás láká pohádkový svět, jsou tu pro vás tábory jako Šmoulové, Pohádkový les nebo Čtyřlístek. Takovými tábory vás budou provázet postavičky z Večerníčku. 

Ceny těchto speciálních tématických táborů jsou srovnatelné s ostatními tábory. Nesporným bonusem je přesné zaměření tábora. Takže už dopředu víte, že se na táboře potkáte s lidmi stejné krve. Nebudete jeden den dělat něco, co půlku tábora otravuje. To jen kvůli tomu, aby jste se druhý den vyhýbali otráveným obličejům, když dojde na to, co baví vás. Proč se třeba stydět za to, že vás prostě baví tančit? Jediné, na co byste se jako tanečníci na obyčejném táboře těšili, je stejně diskotéka. Ideální volbou je v takovém případě taneční letní tábor nebo třeba zumba camp a radosti z pohybu a tance si můžete užívat celý den. Centrum tance dokonce připravilo taneční tábor se zaměřením na latinsko-americké tance a moderní tanec. Zkusíte si i break dance nebo orientální tance. Tak proč se nudit jinde? Pro studijní typy je skvělou šancí k prohloubení znalostí jazykový tábor, na kterém s rodilými mluvčími procvičíte své jazykové dovednosti. Budeš konečně více rozumět rodné řeči Sherlocka Holmese, Robina Hooda či Harry Pottera. Ti všichni totiž původně mluví anglicky a za jejich češtinou se skrývají nadaní překladatelé, mezi něž můžeš jednou patřit i ty. Nezáživného memorování slovíček jak ve školních lavicích se bát nemusíš, učit cizí jazyky lze během natáčení videa, nácviku dramatických scének, zpěvu anglických písní a nebo rovnou na anglické diskotéce. Vždyť většina dnešních populárních písní je právě v tomto jazyce. A ty těm písním konečně porozumíš.

Všechny tyto tábory pořádá CK Topinka, což je největší pořadatel dětských táborů u nás a má již 22 letou tradici v jejich pořádání. Tábory CK Topinka najdete na www.tabory.cz

Napsal uživatel: admin

Jak se ti líbil tento článek?

Hodnotit článek mohou pouze přihlášení uživatelé.
Hodnotilo 0 uživatelů, průměrné hodnocení: nehodnoceno.
přidat nový příspěvek

Diskuze k článku

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.