Nacházíte se v kategorii: Móda ulice

Buďte "in" s botami od Napapijri

Módní trendy značka Napapijri dobývá svět a k našemu obrovskému štěstí je dostupná i na českém trhu. K dostání je kolekce oblečení a bot, která je primárně určená pro každodenní nošení. Veškeré produkty jsou obohaceny typickou norskou vlaječkou s černobílým písmenem N. Toto logo se vám jednoduše vryje do paměti tak, že si budete přát jedině – vlastnit alespoň jeden kousek oblečení nebo pár bot.

Značka Napapijri je oblíbená u polárních expedic a symbolizuje dobrodružství, poznávání a sílu. Boty Napapijri jsou velice kvalitní, detailně promyšlené a skutečně jedinečné, není tedy pochyb o tom, proč je tato značka oblíbená jak mezi mladými lidmi, tak dospělými. Zajímavé barvy, módní design a pohodlnost bot je přesně to, co láká a přitahuje.

Léto se blíží mílovými kroky a je tedy nejvyšší čas se poohlédnout po lehké letní obuvi. Co si tedy pořídit letní žabky či lehké polobotky na chladnější večery od Napapijri? Nová kolekce letních dámských bot Napapijri – Napapijri na vysoké platformě, podpatku i klasické žabky, jsou již v obchodech, modely tedy přímo vybízí k nákupům. Nabízí se i pánské vycházkové a letní boty, podívejte se tedy po internetu a vyberte si ty své.


A kde tyto unikátní boty seženete? Zkontrolujte webové stránky www.stroll-obuv.cz a inspirujte se jejich nabídkou. Určitě vás zaujme nejeden pár bot, který si zde snadno objednáte. Zboží vám bude doručeno pomocí přepravní služby PPL a pokud se minete velikostí, jednoduše boty vyměníte za jiné. Více informací ohledně obchodních podmínek naleznete na výše uvedeném odkazu. Buďte tedy „in“ a kupte si jedinečné boty značky Napapijri.

Napsal uživatel: admin

Jak se ti líbil tento článek?

Hodnotit článek mohou pouze přihlášení uživatelé.
Hodnotilo 0 uživatelů, průměrné hodnocení: nehodnoceno.
přidat nový příspěvek

Diskuze k článku

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.